MacGyver-workshop den 20 september kl. 18

macyver_embedHar du det som krävs för att bli en äkta MacGyver? Detta är startskottet för vår lite mer tävlingsinriktade workshop, där vi i mindre grupper försöker lösa en utmaning med enkla medel. Kreativa lösningar uppmuntras, och alla verktyg på makerspacet får användas. Främsta målet med denna workshop är att dock att vi ska ha kul, men även lära oss av hur andra tacklar problemlösning.

Workshopen kommer att hållas av Björn Grundström, som är en av våra mångsysslande medlemmar i föreningen. Vi sätter igång vid 18-tiden i lokalen och önskar att man anmäler sig i förväg så att vi vet hur många det blir. Man anmäler sig via ett mail till christoffer@ramis.se eller genom att deltaga i eventet på Facebook. Denna aktivitet är inte i huvudsak riktad till barn, men ni får absolut ta mer er era barn på workshopen om ni vill. Ni ansvarar dock själva för att era barn inte gör sig illa på de verktyg vi har i lokalerna.

Denna workshop anordnas i samarbete med Folkuniversitetet. För medlemmar i Uppsala Makerspace är workshopen gratis, för övriga kostar det 100 kr att anmäla sig. Det går att bli medlem på plats om man så önskar. Allt material kommer att finnas på plats.

Lämna ett svar