Kurs i tillverkning av lysande trollstavar den 13 dec kl 10

OBS: Anmälan krävs på följande länk! Begränsat antal platser. Den första träffen i kursen är den 13 dec, men vi kommer även att träffas minst ett till tillfälle, preliminärt den 15 dec kl 12-18:
https://simplesignup.se/private_event/159441/5774ccd26a

Skapa en egen lysande trollstav. Vi kombinerar träslöjd med lödning av kretskort och metallarbete, och blandar tusenåriga hantverk med modern teknik.

På grund av den mer avancerade nivån och de blandade teknikerna så rekommenderas kursen för deltagare som har viss hantverkskunnande, men inga krav finns. Har ni några speciella önskemål på träslag i trollstaven, hör av er till larsp.kav3@gmail.com. Om du vill hinna få det trä du vill ha till kursstart, hör av dig senast en vecka innan, annars får du materialet först andra tillfället.

Uppföljning av kursen kommer också att hållas vid några tillfällen efter datumen, då vissa moment kräver väntetid för att bli klara.

Denna kurs hålls av Lars Pettersson. Vi sätter igång vid 10.00 i lokalen. Kom ihåg att anmälan krävs eftersom att rätt mängd material behöver köpas in.

Denna workshop anordnas i samarbete med Folkuniversitetet. Avgiften per person är 400:-, vilket kommer ska täcka de fina träslag och kretskort som behöver köpas in. Medlemskap i Uppsala Makerspace krävs, och det går att bli medlem på plats om man så önskar.

Lämna ett svar