Fortsättningskurs i 3D-printing den 30 januari kl. 18

OBS: För att gå denna kurs behöver du redan ha grundläggande kunskap om 3D-printing, eller ha gått vår introduktionskurs som vi hållit under 2017. Vi kommer att hålla fler tillfällen av introduktionskursen under våren för de som missat den.

Under denna kväll går vi in lite djupare på inställningarna som finns i Slic3r och deras för och nackdelar då man 3D-printar. Vi kommer även att gå igenom OctoPrint och hur det förenklar utskriftsprocessen, samt visa hur man använder vår andra 3D-skrivare, en Wanhao Duplicator i3. Om det blir lite tid över kommer vi även att visa hur man kan efterbehandlar sina 3D-utskrifter för att få en riktigt fin finish!

Christoffer Ramqvist som håller i kursen har omfattande erfarenhet av att både bygga och använda 3D printrar. Vi sätter igång vid 18 tiden i lokalen och önskar att man anmäler sig i förväg så vi vet hur många det blir. Man anmäler sig antingen på eventet på facebook eller skickar ett mail till christoffer@ramis.se.

Denna workshop anordnas i samarbete med Folkuniversitetet. För medlemmar i Uppsala Makerspace är kursen gratis, för övriga kostar det 90kr. Det går att bli medlem på plats om man så önskar.

NOTE: This event is held mainly in Swedish, however, if you have any questions during the event I will happly answer them in English if you want.

Lämna ett svar