Verkstadsintroduktion den 21 november kl. 18

OBS! Anmälan till detta event sker via mail till christoffer@ramis.se, se nedan. Att sätta “Going” på Facebook-eventet räcker inte.

Efter ett hårt arbete har numera Uppsala Makerspace en fullt utrustad verkstad med ett antal maskiner som får användas av medlemmarna i föreningen. Vi vill med denna introduktion göra det möjligt för fler att dra nytta av den, och använda verktygen på ett bra och säkert sätt. Alla medlemmar som har planer på att använda våra verktyg i verkstaden rekommenderas att gå denna introduktion, om de inte redan har tillräcklig erfarenhet av alla verktyg sedan tidigare. Varje maskin kommer dock endast att gås igenom grundläggande.

Introduktionen kommer att hållas av Niclas Eriksson som är aktiv i verkstadsgruppen. Anmälan är gratis, men endast öppet till de som har aktivt betalt medlemskap i föreningen, vilket för övrigt krävs för att få handskas med maskinerna. Antalet platser till denna aktivitet är dessutom begränsat till 10st, så att varje person hinner hanskas med maskinerna ordentligt och få hjälp. Vi kräver därför att alla som är intresserade av att gå på denna aktivitet skickar ett mail med namn och mobilnummer till christoffer@ramis.se, så kommer vi att återkomma snarast om ni fått en plats eller inte. Om ni inte får en plats just det här tillfället så kommer vi att lägga er på en reserv/intresselista och återkomma om vi får återbud, eller nästa gång vi håller denna introduktion, förhoppningsvis väldigt snart om intresset är stort.

Leave a Reply