Kurs i 3D-printing: Teori & Praktik den 12-14 januari

UPPDATERING: Vi har lagt till ett till datum för Praktiken den 14 januari på grund av det stora intresset. Ni behöver endast boka ett tillfälle ett av datumen (13 & 14 jan). Har man redan anmält sig till den 13’e och vill byta till den 14’e så maila christoffer@ramis.se.

Årets första printerkurs! Vi har delat upp kursen i 2 tillfällen:

12 jan kl 18-20 – Introduktion till 3D-printing: Teori (endast online, obegränsade platser)
Möteslänk: https://meet.google.com/bxx-gorw-wqy
13/14 jan kl 17-21 – Introduktion till 3D-printing: Praktik (endast 30min pass på plats, begränsade platser)
Anmälan: https://simplesignup.se/private_event/176133/74d25890b4

All teori sker online detta tillfälle, och det praktiska går vi igenom dagen efter i lokalen på ett Coronasäkert sätt (begränsat med platser och i korta pass). Vill man bara delta i den ena av aktiviteterna är det ok! Denna kurs hålls av Christoffer Ramqvist som 3D-printat sedan 2014.

Under teoritillfället går vi igenom grunderna i 3D-printing, hur det fungerar, hur man tar fram en modell, och hur man förbereder den för utskrift. Platserna på detta tillfälle är obegränsat, och vi ser gärna att du även går vår praktiska introduktion som sker dagen efter! Vill man bara få en snabb introduktion av hur 3D-printing fungerar, utan att fördjupa sig i hur man använder 3D-skrivarna själv så kan välja att endast delta i början av webbmötet.

Platserna på vår praktiska introduktion dagarna efter är dock begränsade, så anmäl er i tid via formuläret i det evenemanget.
OBS: Anmäl er på följande formulär, begränsat med platser. 30min pass, boka endast 1 av dem: https://simplesignup.se/private_event/176133/74d25890b4
Vi går igenom det praktiska i handhavandet av våra 3D-skrivare. Vi ser gärna att du har gått vår teoretiska genomgång, som sker dagarna innan. Platserna på denna introduktion är begränsade för att säkerställa social distans, och vi bokar in fler tillfällen om intresset är stort.

Lämna ett svar