Makerpicnic den 12 september

Som tidigare anonserat ändrar vi nu focus från fikamöten till mer temaorienterade träffar. Som första tematräff planerar vi en makerpicnic i Vasaparken kl. 11-15 den 12 september. Det vill säga, vi träffas ute och bygger saker tillsammans. För att det ska bli mer konkret har vi beslutat att ha två huvudteman:

  • Bygg en drake – välj mellan beprövade konstruktioner och egen design.
  • Återvinningskonst – se hur gamla saker kan få nytt liv i andra former.


Verktyg och material kommer finnas på plats brevid Biotopia till självkostnadspris, men man kan naturligtvis också ta med eget material om man känner för det.

Evenemanget är helt öppet, men särskilt hoppas vi att de som tidigare uttryckt intresse och kanske också blivit medlemmar känner att detta blir ett bra tillfälle att komma förbi för att mötas och förstås också bygga / skapa något.

Planen är att följa upp med fler tematräffar under hösten (men då inomhus).

Lämna ett svar