Cirkelledarutbildning hos Uppsala Makerspace den 24 feb kl 18-20

OBS: Anmäl er senast nu på måndag kl 12:00 (17 februari) med länken nedan, så att vi hinner registrera alla deltagare! Kom ihåg att fylla i era matpreferenser, då Folkuniversitetet kommer att bjuda på en sallad:
https://simplesignup.se/private_event/164536/2e23809551

Vi kommer den 24 feb kl 18-20 att hålla en kort utbildning hos oss för att bli cirkelledare för Uppsala Makerspace studiecirklar (aktiviteter). Föreningen är i mycket stort behov av medlemmar som kan hålla och rapportera in aktiviteter för vår förening, och vi vill gärna att så många som möjligt av våra medlemmar kommer på denna kväll! Vi har inga direkta krav på motprestation, mer än att vi gärna ser att ni deltar i någon av våra framtida aktiviteter och tar närvaro. Vi gör detta för att höja kvaliteten på våra aktiviteter, men även för att främja samarbetet med Folkuniversitetet. Att vi håller aktiviteter i våra lokaler är en förutsättning för att vi ska få vara kvar i Folkuniversitetets lokaler.

Att vara cirkelledare innebär att man ibland kan vara på plats på våra aktiviteter och ta närvaro, och om man vill även rapportera in det på folkuniversitetets portal, men det är något som styrelsen kan hjälpa till med. Det innebär dock inte att man nödvändigtvis måste vara den som leder själva aktiviteten, utan man kan om man vill bara vara sammankallande och tar närvaron. Att vara cirkelledare innebär också även att man har möjlighet (om man vill) att anmäla egna studiecirklar, som kan ge en viss ekonomisk ersättning för utlägg man gjort för sina projekt. T.ex om man är en grupp på minst 3 personer som vill lära sig något tillsammans (det skulle kunna vara att använda något nytt verktyg som exempel), så kan det registreras som en studiecirkel och man har möjlighet att få ersättning för information och viss materialkostnad. Mer detaljer om det kommer under utbildningen!

Lämna ett svar