Introduktion till Punktsvetsen/Batterisvetsen den 12 mars kl 18

OBS: Föranmälan krävs på följande länk: https://simplesignup.se/private_event/165344/ce31b6a3c5
Medlemskap i föreningen krävs. Hur du blir medlem står på http://www.uppsalamakerspace.se/bli-medlem/. Introduktionen är i övrigt gratis. Vi kräver personuppgifter om alla deltagare inkl. personnummer endast för att registrera evenemanget hos Folkuniversitetet. Vi sparar inte uppgifterna för eget bruk.

Uppsala Makerspace har fått låna en batterisvets/punktsvets (Sunkko s787a+) som finns lokalen, denna är fri att använda för medlemmar i föreningen. Vi kommer under denna kväll att visa grunderna för hur den fungerar, och hur man gör egna batteripack. Det är dock på eget ansvar man använder punktsvetsen, och man får efter introduktionen läsa på mer på egen hand hur man punktsvetsar på ett säkert sätt.
OBS: Antalet platser på detta evenemang är begränsat till 8st. Blir det fullbokat, sätt er på intresselistan, så ser vi senare om vi kan ordna en ny introduktion vid ett senare tillfälle.

Denna introduktion leds av Joakim Saxe som är aktiv labbmedlem i föreningen, och som lånat ut batterisvetsen. Evenemanget anordnas i samarbete med Folkuniversitetet.

Lämna ett svar