Årsmöte 24 mars 2024

Tid: Söndag 2024-03-24 klockan 15:00.

Plats: Uppsala Makerspace, Ekeby Bruk 6M.

Eftersom årsmötet infaller på den dag då vi i vanliga fall skulle ha haft fixardag vill vi snabbstäda och snygga till inför årsmötet. Därför inbjuds de som vill att komma redan från 13:30 och hjälpa till med att ställa i ordning.

Inga motioner har kommit in, och inga särskilda ärenden finns att avhandla. Därför tror vi att årsmötesförhandlingarna kommer att gå raskt. Därefter går vi över till fika och medlemsmöte då vi kan prata om olika idéer för att göra vår förening bättre. Det är både kul och viktigt att få höra andra medlemmars tankar. Fokus för diskussionerna kommer att bli hur vi kan trygga vår tillgång till lokal.

Dagordning
Verksamhetsberättelse 2023
Verksamhetsplan 2024
Budget 2024
Journal 2023
Ekonomisk berättelse 2023
Kategorisering utgifter 2023
Kategorisering inkomster 2023

Anslut digitalt

Årsmötet blir ett hybridmöte. Följ dessa två steg om du vill delta digitalt.

  • Du ansluter till videomötet genom att besöka denna webbadress och invänta att bli insläppt: meet.google.com/eqr-zyar-xwk.
  • Du går med i chatten – kanalen #årsmöte2024 på Slack.

Förhållningsregler för dig som deltar på distans

För att undvika krångel med ljud så vill vi att alla utom de föredragande i årsmötet har sin mikrofon avstängd (muted). En utsedd person kommer bevaka chatten och ser till att medlemmarnas inlägg tas upp i mötet. Om det man vill säga är omfattande kan man begära få ordet till videokonferensen via stödet för handuppräckning i videokonferensen (detta då det kan ta tid att formulera sig skriftligen och ämnet hinner passera). Denna ordning gäller i första hand för det formella årsmötet då det är viktigt att det flyter på bra.


Övriga årsmötesdokument kommer att göras tillgängliga närmare den 24 mars.