Ny styrelse och nya aktiviteter

morakniv-kaka

I söndags hölls årsmötet för 2017, och protokollet finns här för den som är intresserad. Tolv personer var närvarande, och mötet gick smidigt utan några särskilt svåra diskussioner. Två personer lämnade styrelsen, och i stället valdes Christoffer Ramqvist och Magnus Blikstad som nya ledamöter. Matthias Palmér sitter kvar som ordförande.

Efteråt bjöds det på fika, och de som stannade kvar diskuterade vad vi skulle vilja göra framöver. Vi upptäckte också att föreningen visserligen har en hel del resurser, men att husgeråd inte hör till dem. Det går dock bra att skära kaka med morakniv och använda hushållspapper som både servett och assiett.

Den nya styrelsen höll sitt första möte efter fikat, och bestämde bland annat att Christoffer får uppgiften att se till att kurser och liknande aktiviteter hålls ungefär en gång i månaden. Tips, förslag och egna initiativ är välkomna! Vi vill gärna se en blandning av olika typer av aktiviteter, som kan vara intressanta för de medlemmar, och potentiella medlemmar, som inte kommer in i föreningen med sina egna projekt. Det är kul att ha fler olika typer av tekniker och verksamheter på gång, som lockar männskor i olika åldrar och med olika bakgrunder. Då kommer vårt makerspace att bli ännu mer kreativt och inspirerande.

Lämna ett svar