Pysselfika i sommar

Konceptet är enkelt: Vi fixar fika, du tar med ditt eget projekt att sitta och greja med. Sedan sitter vi runt ett bord och umgås medan var och en donar med sitt. Allt sorters hantverk och pyssel som går att kombinera med fika är välkomna. Vi kör pysselfika lite då och då under sommaren, när någon frivillig har lust att hålla i det.

Ingen föranmälan behövs. Om du inte är medlem går det att swisha på plats och vara med direkt. Eftersom aktiviteten är för medlemmar kommer vi däremot inte att göra någon rundvisning i lokalen eller liknande introduktion, utan hänvisar till en vanlig öppen kväll.

Nästa pysselfika är 29 juni klockan 19–21. De som har lust kan också ta en promenad tillsammans innan fikat, och samling är då utanför lokalen klockan 18:15.

Den 17 juli kommer det utöver medhavt pyssel att bli en liten introduktion till att använda knappmaskinen. Gör en bildknapp med nål på baksidan att sätta på jackan eller väskan.

Nya tillfällen kommer att läggas till efter hand, så håll koll i kalendern.

Vill du också hålla i ett pysselfika? Hör av dig på Slack!