Möte om laserskäraren den 14 december kl. 18

I onsdags hade vi vårt första möte om laserskäraren, och vi har nu en ganska bra koll på vad som behöver göras för att den ska gå att användas. Vi behöver bl.a planera ventilationen mer, köpa ett nytt nätaggregat och laserrör, samt sätta upp en ny fräsch Raspberry Pi med en ny installation av LasaurApp. Nästa möte blir av nästa vecka den 14 december kl. 18, och då fortsätter vi att reparera laserskäraren. Det gör inget om ni missat första mötet, vi kommer att köra en genomgång för de som inte var med.

Detta möte anordnas i samarbete med Folkuniversitetet, och medlemskap i föreningen krävs inte. Man behöver inte heller föranmäla sig. För att få använda laserskäraren senare kommer dock medlemskap i Uppsala Makerspace krävas, och det går att bli medlem på plats om man så önskar.

Lämna ett svar