Workshop: Reparation av ur-gammalt urverk den 19 september kl. 18

På Uppsala Makerspace årsmöte under våren höll vi till i Folkuniversitetets lokaler längre upp på Bergsbrunnagatan, vid det som kallas annexet. I dessa gamla lokaler, som mycket längre tillbaka användes för textilarbeten, så sitter det ett stort och fint gammalt urverk, som tyvärr inte längre är i funktion. Då det började klia i flera av medlemmarnas maker-fingrar, så har vi frågat Folkuniversitetet om vi får ta en titt på urverket, och nu har vi fått grönt ljus att göra det!

Målet med denna kväll blir att tillsammans ta reda på hur urverket fungerar, och undersöka vad som är fel på det. Lyckas vi hitta problemet vore det kul om vi tillsammans lyckas få klockan att fungera igen! Vi träffas vid 18 tiden i lokalen och går sedan tillsammans till annexet där klockan är (på andra sidan byggnaden). Kommer man senare och vi redan har gått, hör av er på mobilnummer 0730359185 eller skriv här på eventet så hämtar vi er.

Denna workshop anordnas i samarbete med Folkuniversitetet. För medlemmar i Uppsala Makerspace är workshopen gratis, för övriga kostar det 90kr. Det går att bli medlem på plats om man så önskar.

Lämna ett svar