Status efter Kulturnatten

Tack till alla som besökte oss under Kulturnatten igår, och ett ännu större tack till de medlemmar som var på plats och hjälpte till! Vi hade rekordmycket besökare, ingen exakt siffra, men vi gissar på mellan 50-100 personer. Det blev mycket barnpyssel & T-shirttryck i Finrummet, och det var stort intresse för de modelljärnvägsmoduler som ställts ut. Stort tack till modulgruppen som höll i det! För de som är intresserade av att vara med och veta mer om modelljärnvägsmoduler så försöker den gruppen träffas varje tisdag kväll i Finrummet. Om det finns intresse för det så kommer det även att anordnas en öppen kväll i lokalen för utomstående att besöka oss som vill veta mer om modelljärnvägsmoduler, hör av er i så fall!

Fler foton från dagen finns i vårt FB-inlägg.

Lämna ett svar