Lördagskurser: 3D-modellering, Arduino och programmering för ungdomar och vuxna, kursstart 26 augusti

Från och med lördag 26 augusti och varje lördag under hösten kommer vi att hålla kurser i Programmering, Arduino och 3D-modellering (minimum 8 år). Man kan välja att delta i olika kurser olika dagar, eller att bara fokusera på ett av ämnena. Inga förkunskaper krävs!

Kostnad per elev, augusti till december:
Grundavgiften för en ny (minderårig) elev är 600 kronor, vilket inkluderar medlemsavgift för ett år (300 kronor) och det första halvårets undervisningshäften (300 kronor). Medlemskapet i Uppsala Makerspace som gäller för eleven, en förälder (som adminstrerar medlemskapet), samt alla andra i familjen som vill bli medlemmar under ett år. Om andra minderåriga i familjen också vill gå kursen behöver de bara betala 300 kronor per termin, det vill säga avgiften för undervisningsmaterialet. Vuxna elever behöver bara ha ett medlemskap.

Ålder: 8-88 år *
Krav: en bärbar dator med WiFi *
Första kursdagen: 26:e augusti 2023, kl 10-12 (arduino & blender), kl 12-14 (programmering).
Dag: Varje lördag, utom på röda dagar och sommarlov

Ni måste inte närvara från första tillfället, utan kan börja vilket datum som helst. Föranmälan krävs inte, men om du vet att du kommer är det trevligt om du hör av dig till Richel: richel@richelbilderbeek.nl.

Först arbetar du dig igenom våra häften för att lära dig grunderna. Efter ditt första diplom får du joina ett lag. Och efter det, kanske du kommer att leda ditt eget lag! Ingen förkunskaper krävs.

För mer information: se https://uppsala-makerspace.github.io/loerdagskurser/