Nu snickrar vi om webben och vår grafiska identitet

Vår web och älskade logotyp har gjort en lång och trogen tjänst och nu har det blivit dags att ge dem båda en ansiktslyftning. Arbetet med den grafiska profilen kommer sätta igång strax efter julledigheten och såklart ska vi alla vara med och sätta vårt avtryck.

Idén vi har för vår nya logotyp är att vi – precis som den tidigare – ska skapa den först med våra händer. Tanken är att skapa bokstäver med alla de olika kreativa krafter, verktyg och viljor vi har i föreningen. Denna brokiga samling bokstäver ska vi sedan överföra till ett digitalt format Och göra till ett typsnitt och en logotyp som ska representera vår förening framåt.

Vill du vara med?

Vad bra! För vi letar efter precis exakt dig och det du skulle vilja bidra med.

När?
Tisdag den 16 Jan kl 18.30 – 20.30 kör vi en workshop och uppstart på vår nya logotyp och visuella identitet.
Alla är välkomna att delta – och det bjuds såklart på fika!