Introduktion till Finrummet och våra industrisymaskiner den 29 november kl 18

OBS! Detta evenemang har begränsat med platser, och anmälan sker via följande bokningssida: https://simplesignup.se/private_event/142111/9d60327184

Välkommen till Finrummet, som är vårt senaste tillskott i föreningen! Rummet är bl.a utrustat med 2st industrisymaskiner, en Pfaff 487 för ”vanlig” sömnad, samt en Rimoldi overlockmaskin, och vår eminente labbmedlem Sara Hägglund kommer under kvällen främst att gå igenom grunderna i hur man använder dessa maskiner. Inga förkunskapskrav.

Anmälan är gratis, men endast öppet till de som har aktivt betalt medlemskap i föreningen, vilket för övrigt krävs för att få handskas med maskinerna. Antalet platser till denna aktivitet är dessutom begränsat till 10st, så att varje person hinner handskas med maskinerna ordentligt och få hjälp. Om ni inte får en plats just det här tillfället, anmäl er gärna på vår reserv/intresselista och så återkommer vi om vi får återbud, eller nästa gång vi håller denna introduktion, förhoppningsvis väldigt snart om intresset är stort. Denna introduktion anordnas i samarbete med Folkuniversitetet.

Lämna ett svar