Introduktion till Textiltransfer den 24 januari & 13 februari kl 18

OBS: Dessa kurser har endast 10 platser var, och kräver föranmälan via följande länkar:

För medlemmar i Uppsala Makerspace är kursen gratis, för övriga kostar det 90 kr. 1st T-shirt med vinyltryck ingår i varje anmälan. Det går att bli medlem på plats om man så önskar. Hur du blir medlem står även på http://www.uppsalamakerspace.se/bli-medlem/.

Under denna kurs kommer vi att tillsammans gå igenom grunderna för hur man gör sina egna tryck på textil med hjälp av textiltransfer, och varje deltagare kommer att få trycka sin egen T-shirt med makerspacets logga på.

Textiltransfer är ett fantastiskt redskap för att göra ett eller flera tryck på nästan vad som helst i textil, helt utan att kladda med färger och emulsioner som screentrycket kräver. Det finns dessutom textiltransfer med metallic-effekter, glitter, reflex och mycket annat att få tag på, och det går att applicera flera folier över varandra för att skapa spännande effekter.

I anmälan får ni svara på vilken T-shirtmodell och storlek ni vill ha, vi försöker att ha alla efterfrågade storlekar i lager, men vi reserverar oss för att just din storlek kan ta slut. Vi erbjuder endast endast Herr/Unisex S-XXL, samt Dam XS-XXL (mest svarta, men även några röda), så har ni någon annan storlek får ni ta med en egen. Det går bra med en vanlig T-shirt i bomull.

Inga förkunskaper krävs! Antalet platser på denna kurs är begränsat till 10st. Tar platserna slut ber vi er att skriva upp er på intresselistan, så får ni förtur till nästa kurs.

Kursledaren Christoffer Ramqvist är aktiv labbmedlem i Uppsala Makerspace.
Vi sätter igång vid 18-tiden i lokalen. Denna kurs anordnas i samarbete med Folkuniversitetet.

Lämna ett svar