Introduktion till Verkstaden/Trärummet den 30 september kl 19-21

OBS:  Medlemskap i föreningen krävs, och anmälan sker via följande länk: https://simplesignup.se/event/184298-introduktion-till-verkstaden-traerummet.
Hur du blir medlem står på http://www.uppsalamakerspace.se/bli-medlem/. Introduktionen är i övrigt gratis.

Under denna kväll kommer vi att gå igenom en del av de verktyg vi har i verkstaden (trärummet), så att alla medlemmar känner sig bekväma och kan använda dem på ett bra och säkert sätt. Verktyg som vi kommer att gå igenom är t.ex Bandsågen, Bandslipen, Bordssågen och en del mindre verktyg, vi anpassar oss en del till vad medlemmarna behöver veta mer om. Vi kommer dock INTE att gå igenom CNC’n, laserskäraren, metallsvarven, då de kräver mer tid och en egen introduktion.Alla medlemmar som har planer på att använda våra verktyg i verkstaden rekommenderas att gå denna introduktion, om de inte redan har tillräcklig erfarenhet av alla verktyg sedan tidigare. Varje maskin kommer dock endast att gås igenom grundläggande.

Denna introduktion kommer att ledas av Tomas Snäckerström som är aktiv labbmedlem. Antalet platser till denna aktivitet är begränsat till 6st, så att varje person hinner hanskas med maskinerna ordentligt och få hjälp. Om ni inte får en plats just det här tillfället så kommer ni att hamna på en reserv/intresselista, så återkommer vi om vi får ett återbud, eller nästa gång vi håller denna introduktion, förhoppningsvis väldigt snart om intresset är stort.

Lämna ett svar