Makertjej-möte, tema 3D-printing den 4 oktober kl 18

311Är du en tjej/kvinna, intresserad av skapande och vill träffa andra likasinnade? Då är du välkommen att delta i dessa tema-workshops som anordnas inom Makertjej i Uppsala Makerspace. Denna kväll kommer vi att prata 3D-printing, principerna bakom och hur skrivaren vi har i lokalen används. Vill ni ha hjälp att sätta upp alla program på er egen dator kan ni ta med den, annars behöver ni inte ta med något. Har ni redan koll på 3D-printing så är det ännu bättre om ni kommer, så får vi utbyta erfarenheter.
För medlemmar i Uppsala Makerspace är aktiviteten gratis, men för övriga är kostar det 100kr. Det går att bli medlem på plats om man så önskar.

Christoffer Ramqvist som håller i aktiviteten har omfattande erfarenhet av att både bygga och använda 3D printrar. Vi sätter igång vid 18 tiden i lokalen och önskar att man anmäler sig i förväg så vi vet hur många det blir. Man anmäler sig antingen på eventet på Facebook eller skickar ett mail till christoffer@ramis.se. Har man inte tid att komma denna kväll men ändå vill lära sig 3D-printing så kommer vi även att hålla en kurs i 3D-printing senare i höst inom föreningen.

Lämna ett svar