Introduktion till metallsvarven den 16 januari kl. 18

OBS: För att få använda metallsvarven utan uppsikt behövs för närvarande ett aktivt labbmedlemskap, så denna introduktion är således begränsad till labbmedlemmar i föreningen.

Som ni kanske har sett i badrummet vid verkstaden så har där stått en metallsvarv. De fungerar på samma sätt som en träsvarv, förutom att skärhuvudet är monterat på en släde för större precision. Denna är just nu utlånad till föreningen, och har under hösten rustats upp och är nu redo att användas. Introduktionen kommer att bestå av circa en timme genomgång, och sedan någon timme extra för de som vill få extra personlig handledning.

Denna introduktion anordnas i samarbete med Folkuniversitetet och kommer att ledas av Niclas Eriksson som aktiv i verkstadsgruppen. Anmälan är gratis, men är till en början endast öppet för de som har aktivt betalt labbmedlemskap i föreningen. Antalet platser till denna aktivitet är dessutom begränsat så att varje person hinner hanskas med maskinerna ordentligt och få hjälp. Vi kräver därför att alla som är intresserade av att gå på denna aktivitet skickar ett mail med namn och mobilnummer till christoffer@ramis.se, så kommer vi att återkomma snarast om ni fått en plats eller inte. Om ni inte får en plats just det här tillfället så kommer vi att lägga er på en reserv/intresselista och återkomma om vi får återbud, eller nästa gång vi håller denna introduktion, förhoppningsvis väldigt snart om intresset är stort.

Lämna ett svar