Laserskärarmöte den 11 januari kl. 18

I december träffades vi några gånger för att reparera laserskäraren föreningen köpt in, se denna film för att se hur långt vi kommit. Nu har vi även köpt in en nytt laserrör, så nästa steg blir förhoppningsvis att testa lasern! Nästa möte blir av den 11 januari kl 18, och vi ser gärna att fler medlemmar kommer på detta möte och lär sig mer av vad vi håller på med, vi har inga förkunskapskrav. Mötet krockar tyvärr med verkstadsintroduktionen, så de som deltar i verkstadsintron och även vill vara med på detta får gärna ansluta till lasermötet när intron är klart efter 1-2h.

Detta möte anordnas i samarbete med Folkuniversitetet, och medlemskap i föreningen krävs inte. Man behöver inte heller föranmäla sig. För att få använda laserskäraren senare kommer dock medlemskap i Uppsala Makerspace krävas, och det går att bli medlem på plats om man så önskar.

Lämna ett svar