Introduktion till elmotorer den 12 oktober kl. 18

servo-samplesEn grundläggande kunskap som behövs för att bygga saker som rör sig, t.ex robotar och radiostyrda farkoster, är att kunna jobba med elmotorer. Under den här kvällen kommer vi träffas och gå igenom olika sorters elmotorer och hur de fungerar. De som vill kommer även att få en inblick hur man kan använda dem tillsammans med exempelvis Arduino för bygga sina projekt. Denna introduktion kommer att vara på nybörjarnivå, så inga förkunskaper krävs för att komma till denna kväll.

Gabriel Fornaeus som leder denna introduktion har flera gånger deltagit i robottävlingar och har mycket erfarenhet av att jobbat med elmotorer tillsammans med t.ex Arduino.
Vi sätter igång vid 18-tiden i lokalen och önskar att man anmäler sig i förväg så att vi vet hur många det blir. Man anmäler sig via ett mail till christoffer@ramis.se eller eventet på Facebook.

Denna workshop anordnas i samarbete med Folkuniversitetet. För medlemmar i Uppsala Makerspace är workshopen gratis, för övriga kostar det 100 kr. Det går att bli medlem på plats om man så önskar.

Lämna ett svar